Top 5 instagrammable barova

Draga moja, donosim ti svoje malo istraživanje provedeno na Instagramu. Riječ je o top 5 instagrammable barova s lokacijom u Osijeku.

cafe

 

Kako i sama znaš, za savršenu sliku koja će se uklapati u tvoj Instagram profil potrebno je puno pažnje, svaki detalj igra svoju ulogu, a njihov raspored je presudan za savršen “spontani” izgled.

Ne odustajem u težnji ka savršenim, skrolajući sve te slike na ovoj sve popularnijoj društvenoj mreži zapažam kako postoje omiljeni nam barovi, ali ne iskorišteni divno uređeni prostor.

Evo ideje, budi opuštena, kreativna i u nekom od ovih 5 barova zasjaj kao nikada. Pogledaj kako su to učinile fashion & lifestyle bloggerice i maherice iz Osijeka!

1. Trica Caffe Bar

Trica Caffe Bar

Predivna Victorija Druško inspirira svojim modnim kombinacijama, a jednostavno uređen ambijent ovog bara ističe željenu eleganciju. Vjerujem da ćeš pronaći pregršt modnih ideja na njenom blogu.

2. Vinska mušica

vinska mušica

Mlada dizajnerica Smiljana Roguljić uživa ispijajući vino u nešto novijem lokalu u centru Osijeka. Vinska mušica savršena je zbog svoje “neotkrivenosti” širokoj masi.

3.Gold by Waldinger

osijek

Ema Steiner je osoba koja je napokon napravila vrhunsku fotku u svima cool foteljama na terasi Gold by Waldinger. Tako se to radi!

4. Pub Merlon

top 5 barova

Gotovo 2,5 tisuće ljudi lajkalo je ovu fotku na kojoj se nalazi Osječanka Lea Kelava. Odvažan stav i minimalistički uređen prostor čine se kao dobitna kombinacija.

5. Hotel Osijek

top 5 barova osijek

Svima poznat Hotel Osijek elegantno je uređen prostor koji odiše daškom glamura. Savršeno je mjesto za instagrammable fotku poput ove Ana-Marijine.

Do sljedečeg puta, piši mi koji bar je tvoje najdraže odredište!

xoxo

Mirela.

Objavio

Mirela

Mirela Čuk je marketing stručnjakinja zaljubljena u putovanja, prirodu, modu, fotografiju, dobru hranu i Mladena. <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *