Organizacija vjenčanja postaje lakša

Draga moja čitateljice, znam da živiš za dan kada ćeš reći sudbonosno “Da”, jasno i glasno potvrditi svoju ljubav pred Bogom i ljudima. Prije nego li se počneš veseliti jasno ti je da moraš organizirati taj poseban dan. U ovom blog postu pišem o sali koja će ti olakšati organizaciju vjenčanja.

Naime, organizacija vjenčanja postaje lakša kada uz sebe imaš prave ljude i svadbenu salon koji nudi maksimalno sve. U dobroj namjeri, savjetujem ti svadbeni salon Natali u Gradištu.

natali

Ako su mladoženja i mlada odlučili slaviti vjenčanje u Slavoniji, svom rodnom kraju. Imati tradicionalno vjenčanje koje uključuje puno gostiju, elegantan prostor s velikim plesnim podijem, binom za svirače, all inclusive večerom, prostor za prespavati, kafić gdje pušači mogu zapaliti i što još sve ne, ovo je prava adresa -Matije Gupca 121, Gradište.

O fleksibilnosti organizatora govori činjenica da ih u bilo koje doba dana možeš kontaktirati putem Facebook messengera, slanjem upita brzo stiže dogovor i već možeš početi maštati o najljepšem danu.

Naime, svadbeni salon Natali ima kapacitet od 630 sjedećih mjesta, čija se cijena kreće od 125 kn po stolici. Recimo to ovako:  puno ljudi + ne toliko puno novaca = sreća. Sreća je još veća kada se otkrije selfie kut. Svi dobro znamo što je selfie, ali jesmo li svi imali priliku slikati se u posebno uređenom i prilagođenom kutu? 🙂

organizacija vjenčanja

Ako je tvoj odgovor na prethodno pitanje “ne” i ovo ti se čini zanimljivom forom za tebe i sve mlađe uzvanike baci pogled na fotku niže i vidjet ćeš da svadbeni salon Natali za tebe potpuno besplatno organizira rasvjetu,  stavlja presvlake na stolice. Ukoliko želiš stvorit će se dim ili balončići oko tebe kada plešeš ili ulaziš u salu. Po dogovoru svaka želja lagano postaje stvarnost, ova vesela ekipa s mojom prijateljicom Natali na čelu učinit će sve da ti olakša organizaciju vjenčanja.

organizacija vjenčanja postaje lakša

P.s. Ako sada misliš- blago njoj, prijateljica joj je Natali. Sigurno će imati predivno vjenčanje…zaustavi se! Moje vjenčanje bit će sve osim tradicionalnog, zasigurno će biti lijepo, ali ne u obliku kakvog zamišljaš.  Natali bi me ubila zbog toga, ali doslovno! No, svatko svoje srce slijedi, ako je tvoja želja udati se kao princeza i svečano obilježiti taj dan, samo naprijed – Natali te nestrpljivo čeka!

U svakom slučaju, želim ti puno sreće! <3

Objavio

Mirela

Mirela Čuk je marketing stručnjakinja zaljubljena u putovanja, prirodu, modu, fotografiju, dobru hranu i Mladena. <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *