Nova Godina u Novom Sadu

Ostalo nam o je još samo 50 dana do Nove Godine! Pedeset dana da zaokružiš priču o 2018. i napraviš nešto fora čega češ se sjećati. Donosim detalje o tome kako sam ja dočekala 2018. i zašto je Nova Godina u Novom Sadu  zadnjih godina top.

Nova Godina u Novom Sadu

Svega dva dana je bilo dovoljno da zavolim Novi Sad. Ta neka pozitivna energija, srdačnost ljudi i predivno uređen grad koji pruža velik izbor ugostiteljskih lokala bili su jasan su znak gdje ću dočekati Novu Godinu.

Kada želiš otići u izlazak, ali u dugoj haljini – ako me razumiješ. Bez naguravanja, pristojno, opušteno i veselo se provesti nije tako lako. Svi želimo biti vani i tu je ključno izabrati dobar lokal, moja topla preporuka je Nox Sanctus – ex Kućerda.

Neosporivo, postoji još brdo dobrih klubova naredanih jedan do drugoga, konkurencija je ogromna. Za Kućerdu mogu reći da je mjesto na koje ću se sigurno vratiti zbog žive glazbe, lijepo uređenog prostora u kojem čak ni astmatičaru nije zagušljivo, dobre cuge i ograničenog broja gostiju.

Postoji još jedan razlog zašto je doček tamo dobra stvar.

Novi Sad

Nova Godina u Novom Sadu znači da ćete se zabavljati danonoćno. Party je u svakom kafiću od jutra do mraka, slavi se i prije i poslije samog dočeka. A na ulicama trubači vode bitku tko je glasniji.

Sve u svemu, odlična destinacija za zabavu!

No bitno je jedno – na vrijeme rezervirati smještaj! Kako ne bi ostali bez smještaja onih 50 dana do Nove godine s početka priče je SAMO 50 dana. Rezerviraš na vrijeme i ne brineš ili se pridružiš turističkoj agenciji koja sve isplanira. 🙂

 

Objavio

Mirela

Mirela Čuk je marketing stručnjakinja zaljubljena u putovanja, prirodu, modu, fotografiju, dobru hranu i Mladena. <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *