Gdje pojesti ćevape u Bosni?

Gdje pojesti ćevape u Bosni? Ako se to pitate, možda vam ovaj članak pomogne.

Barem jedno godišnje naš vrijedni narod zaputi se na more. Za nas slavonce najčešća ruta iz Osijeka do recimo Splita ide preko Šamca, Doboja, Zenice, Novog Travnika, Kupresa pa dalje na Livno, Kemensko… Ovo je malo naporan put koji traje odprilike 7h i za to vrijeme preporučljivo je stati negdje i odmoriti se.

Iskusni putnici i vozači znaju gdje, imaju već isplaniran put i u kojem će restoranu “omastiti brk”. A ovo je moj mali savjet za ugodnu stanku na putu do ili sa mora 🙂

Ako prolazite u blizini Travnika, moja topla preporuka je, svratite do Barje. Ovaj ugostiteljski objekt nudi jedne od najfinijih ćevapa koje sam probao u svom životu. A probao sam ih dosta 🙂 I ne, ono nije sponzorski članak, ovo je čisto ljubav prema fino pripremljenim i serviranim ćevapima u toplom i mekanom somunu (lepinji za vas koji ne znašte što je somun hehe).

Ako želite iskušati ove ćevape, evo savjet kako doći do njih 🙂

U okolici Travnika se nalaze tri Bajra ćevabdžinice.  Jedna je u Travniku, jedna u mjestu Dolac na Lašvi i traća je u Novom Travniku.

Kada nadjete jednu od ovih ćevabdžinica, smjestite se i naručite 5, 10, 15 ili 20 ćevapa u somunu. I ne brinite se, nećete dugo čekati, koliko god velika gužva bila.

Dobar tek! 🙂

Objavio

Mladen

Mladen je magistar računarstva zaljubljen u putovanja, prirodu, građevine, kuhanje, fitness i Mirelu <3

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *